El dijous 11 de febrer del 2016 a la Marineta va ser una tarda especial. Van tenir el plaer d'inaugurar una Mostra de treballs audiovisuals realitzats per alumnes del nostre Centre.

 

Per nosaltres és una bonica fita de l'aposta realitzada per l'escola, ja fa gairebé 20 anys, quan parlar d’audiovisuals era poc usual i podia semblar que era una de les modes que de vegades envaeix l’educació. Crèiem i creiem que ensenyar audiovisuals era igual d’important que ensenyar a escriure i llegir.

 

És un orgull enorme donar a conèixer obertament aquest projecte. Amb això volem mostrar la importància que realment té el llenguatge audiovisual en l'àmbit educatiu i la seva aplicació dins de l'aula, potenciant la creativitat i sent un element motivador que facilita una millora del coneixement.

 

Han estat moltes promocions les que han anat passant per l'escola. Totes elles deixant la seva emprenta amb els seus projectes i creacions. Amb la pàgina web d'audiovisuals . On hem volgut recollir bona part aquests projectes, uns de qualitat, altres molt ambiciosos, altres molt creatius, altres molt emotius… En  tots ells podreu veure les il·lusions i motivacions dels alumnes.

 

Els premiats són una petita representació de tots els alumnes que han fet possible aquesta Mostra Audiovisual.

IMG_5988
IMG_5953
IMG_5973
IMG_5931
IMG_5943
IMG_5924
IMG_5927
IMG_5935
IMG_5928
IMG_5929
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now